Duha Bartoňka

Potáborové ohlédnutí :)

Prázdniny skončily, máme za sebou první týden ve školním roce 2017/2018 a nám tak vlastně svým způsobem také začala nová „sezóna“. Než tady ale začneme nabízet kroužky na školní rok, pojďme se podívat na to, jak jsme si užili společné duhové léto plné nezapomenutelných chvil na našich táborech.

O letošních prázdninách jsme se vůbec nenudili :) Připravili jsme 5 táborů pro všechny věkové kategorie (no, pro všechny věkové kategorie…buďme přesní, tábory byly pro děti ve věku 3 – 26 let). Vypravili jsme se na 10 dní do Itálie, kde jsme se vyřádili u moře, nachytali krásné opálení, podívali se na zajímavá místa a namlsali se vynikající zmrzliny a pizzy. Hned po Itálii jsme se vypravili s našimi nejmenšími (3-6 let) k Indiánům. Na příměstském táboře „Indiánskou stezkou“ jsme se naučili mnohé o přírodě, vypravili se do lanového parku, sjížděli jsme „divokou řeku“…No prostě jsme si to náramně užili :) Poslední červencový tábor, který navazoval hned na příměšťák, byla Dulška. Dulška, tábor pro odrostlíky (15+). Dulška plná novinek – nové místo, nové tváře, nový program…Bylo to náročné, bylo to jiné a bylo to, řekla bych nezapomenutelné. Účastníci si z tábora odvezli řadu vzpomínek, řadu nových dovedností a přátelství. V srpnu jsme se těšili na Šlápotu a Střelecký tábor PIF-PAF. Celotáborová hra nás na Šlápotě zavedla do tajemného světa čar a kouzel za samotným Harrym Potterem. Na děti kromě celotáborové hry čekal nápaditý program v oddílech, bojovky, nerfky, dvoudenní harc, pouť, závod, diskotéka a spousta drobných aktivitek, které dotvořily Šlápotu nezapomenutelnou jak pro účastníky, tak pro vedoucí. A před koncem prázdnin jsme se ještě pořádně „vybláznili“ na Střeleckém táboře PIF-PAF, kde se děti seznámily se všemi střelnými zbraněmi, které jsme měli k dispozici (a že jich bylo), užily si bojovek a stříleček v lese.

Táborů se letos zúčastnilo 173 dětí, je to pro nás velká výzva a také motivace na další rok. Budeme chtít být ještě lepší. Děkujeme za krásné léto, které jsme s vámi mohli prožít a jsme rádi za kladné reakce, které se nám po táborech objevily na emailu.

Fotky z táborů najdete již brzy na našem rajčeti: http://duhabart.rajce.idnes.cz/

Rubrika: Akce