Duha Bartoňka

Co chystáme v roce 2013?

Duha Bartoňka pro Vás v roce 2013 chystá nejen tradiční akce, setkávání, tábory, ale v roce 2013 se můžete těšit i na něco nového;)

Kompletní nabídku táborů naleznete v sekci LETNÍ TÁBORY. Z naší pestré nabídky, si určitě vyberete ten pravý pro vás!

Na jaře se dále můžete těšit na VZDĚLÁVACÍ AKCE, které Vám nabízíme:
Jarní víkend her: 12. – 14. 4. 2013
Víkendy her jsou určeny pro instruktory a mládež, kteří chtějí poznat nové hry a „vyblbnout“ se. Poznáte nové, netradiční hry a aktivity, které můžete využít nejen na táboře.
Školení hlavních vedoucích: 19. – 21. 4. 2013
Školení hlavních vedoucích je školení akreditované MŠMT a je určeno pro učitele škol v přírodě a hlavní vedoucí táborů. Součástí programu jsou přednášky ze základů pedagogiky a psychologie, zdravovědy, bezpečnosti práce s dětmi a dále hygienická vyhláška, základní právní předpisy, práva a povinnosti provozovatele a organizátora tábora, hospodaření tábora, organizační a programová příprava tábora.

V květnu Duha Bartoňka již tradičně pořádá Bambiriádu – prezentaci občanských sdružení dětí a mládeže a středisek volného času. BAMBIRIDÁDA proběhne Náchodě v termínu 23. – 24. 5. 2013. Letošní Bambiriáda nese podtitul: Dětství v proměnách času. Můžete se těšit na spoustu zajímavých atrakcí a aktivit, které si pro Vás připraví prezentující se organizace. Dále je připraven bohatý doprovodný program, o který se postarají školy, školky a dětské organizace, které přijedou na Bambiriádu se svým vystoupením.

Přichází na řadu slibované překvapení v podobě Duhové brány, kterou v termínu 22. – 24. 11. 2013 pořádáme. DUHOVÁ BRÁNA je vzdělávací a zážitková akce plná workshopů a seminářů na různá témata, která se hodí všem mladým vedoucím a intruktorům a dalším členům jednotlivých dužin.

Budeme se těšit, až se s Vámi na některé z uvedených akcí uvidíme;) Sledujte náš web, nebo Facebook: https://www.facebook.com/pages/Duha-Barto%C5%88ka/364120733615682. Postupně budeme přidávat letáky, plakáty, přihlášky a podrobnější informace.

Rubrika: Akce