Duha Bartoňka

Duhová brána

Duhová brána (22. – 24. 9. 2023) – víkend pro duhové instruktory a vedoucí, popř. mládež od 15 (14) let, co by ráda zkusila roli instruktora, co ráda poznává nové hry, herní aktivity, netradiční programy a nové dovednosti a zkušenosti. Myšlenkou Duhové brány je i sdílení zkušeností napříč duhovými oddíly. Každý účastník si může vybrat z nabídky různě zaměřených praktických workshopů, které ho zajímají a které chce zažít. Na Duhovou bránu je možné jet jako člen oddílu Duha Bartoňka. Člen oddílu je ten co je do oddílu celoročně přihlášen do některých oddílových schůzek/kroužků.
Cena Duhové brány: 400 Kč. Cena je dotovaná Duhou/MŠMT. Cena pro členy oddílu co za oddíl pojedou na Duhovou bránu je 250 Kč. Rozdíl oddíl uhradí jako podporu budoucích instruktorů co se chtějí vzdělávat, poznávat nové hry, dovednosti a zkušenosti
V ceně je: ubytování ve třídách na karimatce a ve spacáku, strava po celou dobu akce, materiál, programy a workshopy, doprovodné programy a pojištění
Doprava: společná. Dle počtu přihlášených buď pojedeme vlakem, nebo společně auty. Dopravu hradí Duha (není to další náklad účastníka)
Je potřeba přihlásit se v IS Domeček na akci ať víme, kolik nás jede a zajistíme dopravu a zároveň na webu Duhové brány.
Odkaz na web Duhové brány zde: https://brana.azduha.cz/ (zde se zaregistrujete/přihlásíte a již si můžete vybírat programy/workshopy, které chcete zažít).
Rubrika: Akce