Duha Bartoňka

Lákačka na 20

Kamarádi, známí, přátelé, příznivci i obdivovatelé, je nám ctí vám říct, že poslední oddílová akce je za námi, Vánoce taky za námi my jsme se zanořili do papírů a finišujeme akce po účetní stránce a vymýšlíme, co dál.

V prvé řadě chceme poděkovat všem, kteří se na našich aktivitách podílejí (vedoucí, instruktoři, lektoři, kuchaři, zdravotníci…). Víme, že abyste mohli jet na víkendovku, tábor, vést kroužek, ubíráte si svůj vlastní volný čas. Jste skvělí, báječní a dokonalí a máme Vás rádi :) 

V druhé řadě chceme poděkovat všem účastníkům, kteří se v roce 2019 zúčastnili nějaké naší akce. Protože kdybyste s námi nejezdili, nemáme akce pro koho akce dělat. 

A ve třetí řadě Vás chceme pozvat na prožití společných chvil na našich akcích i v roce 2020. Některé akce už máme naplánované už takhle dopředu, takže Vás zahrneme termíny některých podstatných akcí. Hned první víkend v roce 2020 rozjíždíme Sněžníky, v lednu proběhne také Lyžák pro rodiny s dětmi. V dubnu (17. – 19. 4) pořádáme Školení hlavních vedoucích. No a pak už prázdniny!

26. 6. – 5. 7. 2020 Tábor u moře;
18. – 27. 7. 2020 Dulš;
13. – 22. 8. 2020 Šlápota;
23. – 29. 8. 2020 Střelecký tábor.

Na podzim budeme pořádat celoduhovou vzdělávací akci pro dužiny z celé republiky: Duhový most.

No a pak Vás zveme samozřejmě na všechny akce, které každoročně děláme, ale ještě nevíme termín :)

 

Rubrika: Akce