Duha Bartoňka

SETKÁNÍ PO TÁBORECH „ZÁBAVNÉ NETRADIČNÍ HRY A SPORTY“

Prázdniny skončily, školní rok se rozjel a nám se po Vás prostě stýská :) Pojďme si připomenout, jak jsme se na táborech měli, pojďme se sejít, setkat se s kamarády i vedoucími ze všech táborů. Připravili jsme akci, na které projdeme všechny tábory, které jsme v létě uspořádali. Jak to provedeme? No jednoduše – vezmeme aktivity, které jsou typické pro daný tábor a prostě si je zahrajeme a vyzkoušíme ještě jednou :) Těšit se tak můžete na šlápoťácké bumperbally, italský kin-ball, pif-pafáckou střelbu a dulšácké lezení. A nejen to, připraven bude další doprovodný program tak, abyste s námi mohli strávit celé odpoledne.
Kdypak? Neděle 16. 9. (12.30 – 15.30)
Kdepak? Autokemp v Náchodě – Bělovsi
Prokohopak? Pro účastníky táborů, jejich kamarády, rodiče i veřejnost
Pročpak? Protože se s Vámi chceme vidět
Zacopak? Zadarmo :) 
 
Pokud by mělo být deštivo, mrazivo, sněžavo nebo lezavo, akce se nebude konat. To se ale kdyžtak včas dozvíte na našem facebooku.
 
Po loňském úspěchu rádi nabízíme možnost zúčastnit se fotbalového turnaje v bumperballech. Turnaj je otevřen všem, kteří se do toho chtějí po hlavě vrhnout a nasázet soupeřovi víc branek. Do turnaje se přihlašujte přes tento email, soutěžní družstvo tvoří vždy trojice (a je opravdu jedno, jaká věková kategorie to bude).
Tak jo, těšíme se na Vás!
Netradiční sporty a hry
Rubrika: Akce